PRIMA PAGINA»POMPE DE RECIRCULARE PISCINA

Pompe de recirculare piscina

Pompe de circulatie Pentax pentru recircularea apei din piscine rezidentiale. Electropompe auto-amorsante echipate cu pre-filtru si performante hidraulice superioare.
Pompele Optima, Winner si Magnus din gama Pentax sunt pompe pentru debite medii si mari (pana la 190 m3/h pentru 10 mCA), cu randament ridicat, echipate cu pre-filtru, destinate recircularii apei tratata cu clor sau oxigen activ, pentru piscine rezindetiale. Pentru recircularea unor debite mari in cazul bazinelor sau piscinelor de dimensiuni mari, se pot furniza, la cerere, seria de pompe Pentax, tip Kontra sau CF-2, VERT CF-2 si BR-2.
Pompe pentru recircularea apei din piscine
Pompa de recirculare pentru piscina Optima 50M

Pompa de recirculare pentru piscina Optima

Pentax logo
Pompa de recirculare pentru piscina Pentax, seria Optima. Pompe auto-amorsante pentru recircularea apei din piscine rezidentiale. Sunt echipate cu prefiltru din policarbonat de capacitate mare si au performante hidraulice excelente. Caracteristici Optima 50M: Debit optim recirculat: 7 - 10 m3/h; Putere electrica: 0,33 kW; Tensiune de alimentare: 230V; Racorduri tur/retur: 1 1/2"; Pre-filtru inclus.
Pompa recirculare piscina Winner

Pompa de recirculare pentru piscina Winner

Pentax logo
Pompa de recirculare pentru piscina Pentax, seria Winner. Pompe auto-amorsante pentru recircularea apei din piscine rezidentiale. Sunt echipate cu prefiltru din policarbonat de capacitate mare si au performante hidraulice excelente. Caracteristici Winner 75M: Debit optim recirculat: 13,5 - 15,7 m3/h; Putere electrica: 0,55 kW; Tensiune de alimentare: 230V; Racorduri tur/retur: 2"; Pre-filtru inclus.

DESPRE NOI

Responsibilitatea de mediu incepe cu noi.

CUM NE POTI CONTACTA

© Copyright AGENT TRADE SRL 2015 2024. Toate drepturile rezervate.