PRIMA PAGINA»TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII


1.Acceptarea serviciilor


Utilizatorul este autorizat sa viziteze sa detina o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, downloada, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind activitatea companiei, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod express de proprietarul acestui site, AGENT TRADE S.R.L. Continutul acestui site este protejat de legile romanesti si internationale de copyright.


2. Politica de confidentialitate


AGENT TRADE S.R.L. isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii si garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti. De asemenea, AGENT TRADE S.R.L isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens ) sau in cazul suspiciunii de frauda, AGENT TRADE S.R.L isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

3. Denuntarea garantiilor


AGENT TRADE S.R.L isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor sitului. De asemenea, AGENT TRADE S.R.L nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor sitului sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa AGENT TRADE S.R.L .


4. Conditii finale


Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. AGENT TRADE S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment "Termenii si conditiile" fara o notificare prealabila. AGENT TRADE S.R.L poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, AGENT TRADE S.R.L poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site.

DESPRE NOI

Responsibilitatea de mediu incepe cu noi.

CUM NE POTI CONTACTA

© Copyright AGENT TRADE SRL 2015 2024. Toate drepturile rezervate.