PRIMA PAGINA»DESPRE NOI

DESPRE NOI

AGENT TRADE a fost fondata in anul 1994 de catre 2 ingineri romani cu o indelungata experienta in asigurarea calitatii in domeniul productiei de echipamente pentru Centrale Nucleare Electrice. Inca de la inceput, preocuparea a stat in asigurarea unui nivel calitativ ridicat pentru produsele comecializate.

Prin aplicarea consecventa a ideii de calitate firma noastra a devenit importator exclusiv pentru produsele Elektra Beckum AG din Germania. Impreuna cu portofoliul impresionant oferit de partenerul german politica comerciala a permis firmei noastra sa se afirme, in anii urmatori, ca un furnizor important pentru diverse categorii de retail.

Odata cu inceperea colaborarii cu firma Metabo - Germania, firma noastra intra intr-un proces de dezvoltare dar mai ales intr-un proces de redefinire a identitatii sale. Provocarile impuse de concurenta cu brand-uri insemnate din piata romaneasca au impus diverse actiuni ale firmei noastre ce au avut ca obiectiv consolidarea pozitiei de lider de piata precum si satisfacerea cererilor de produse noi provenite din reteaua de distribuitori. Renumele de partener serios, viabil si solid in lume, a condus catre noi relatii comerciale, cu diversi furnizori de pe toate meridianele lumii.

In acele momente, actionarii firmei au decis trecerea intr-o alta etapa, aceea de a concepe si lansa un brand propriu, care sa se identifice cu acel raport excelent stabilit in decursul anilor intre nivelul calitativ al produselor si pretul lor. 

In anul 2001 au fost inaugurate sectia de montaj si productie a echipamentelor AGT, noul brand al firmei noastre. Aici au fost realizate in decursul anilor proiectele rezultate din parteneriatul excelent cu furnizori de renume ca Honda, Lombardini, B&S, Kohler, Sincro-Soga, NSM, Bertolini, Grillo sau Batmatic precum si produsele solicitate de reteaua interna de distributie. Prin asigurarea unui nivel calitativ european al produselor sale, precum si sustinerea tehnica si comerciala acordata distribuitorilor nostri, AGENT TRADE devine cel mai important producator de generatoare de curent si sudura portabile din Romania. 

In anul 2005 AGENT TRADE a implementat si certificat sistemul de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001 , politica in domeniul calitatii fiind focusata pe indeplinirea urmatoarelor obiective strategice:
- orientarea catre client, pentru indeplinirea cerintelor implicite si explicite ale acestuia
- stabilirea unor relatii reciproc avantajoase cu furnizorii
- imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii si a performantei globale pentru asigurarea succesului in mediul concurential al pietei. 

Odata cu indeplinirea acestui obiectiv, firma noastra si-a indreptat eforturile catre pietele externe. Participarea la manifestari expozitonale de prestigiu precum KOLN 2006-2008, Munchen 2007- 2010-2013 cu standuri proprii sau cu standuri comune cu importatorii AGT din tarile organizatoare a condus catre afirmarea brandului AGT pe pietele de generatoare portabile din 15 tari din Europa, Asia Mica si Orientul Apropiat. Produsele AGT pot fi gasite in piete din Finlanda, Belgia, Austria, Italia, Franta, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Polonia, Ucraina, Belarus, Rusia, Moldova, Armenia, si Iordania. 

In 2010 AGENT TRADE SRL infiinteaza departamentul de termotehnica si devine reprezentant oficial al marcilor OILON, MIDEA, AGTTHERM, SUNEX si PHNIX. Portofoliu de produse cuprinde pompe de caldura pentru prepararea apei calde menajere, panouri solare plane si colectori cu tuburi vidate, pompe de caldura geotermale si aer-apa si pompe de caldura pentru incalzirea apei din piscina. 

AGENT TRADE si filosofia sa de dezvoltare se bazeaza pe principii ca: orientarea catre client, inovatie si calitate, paleta larga de produse oferite, controlul permanent al materialelor si calitatii.


PARTENERII NOSTRI

DESPRE NOI

Responsibilitatea de mediu incepe cu noi.

CUM NE POTI CONTACTA

© Copyright AGENT TRADE SRL 2015 2024. Toate drepturile rezervate.