PRIMA PAGINA»PROSPECTE

PROSPECTE PANOURI SOLARE

Panouri solare presurizate

Sisteme solare presurizate termosifon

Panouri solare - Sistem solar compact termosifon presurizat, tip SPTV Agttherm, cu tuburi vidate heatpipe si boiler din inox. Pret excelent, ecienta ridicata. Functional in toate anotimpurile (temperatura exterioara minima de functionare: -27 grd. C). Sistemul solar presurizat SPTV se remarca prin costuri de investitie si intretinere reduse, asigurand in acelasi timp un confort sporit de apa calda menajera. Functionare: primavara - vara - toamna - iarna.

Panouri solare plane Sunex

Panouri solare plane Sunex, calitate premium, eficienta ridicata si durata de viata mare. Absorberul panourilor solare tip AMX are o constructie unica ce asigura un randament superior. Tehnologia de roluire a tevilor de cupru si de aplicare a absorberului duce la cresterea suprafetei de transfer de 7 ori fata de modelele clasice.
Panouri solare cu tuburi vidate

Panouri solare cu tuburi vidate heatpipe

Colectori cu tuburi vidate heatpipe. Utilizand panourile solare puteti reduce costurile pentru producerea apei calde menajere in medie pe an cu pana la 70%, iar la incalzire cu pana la 30%. Tuburile vidate sunt de cea mai buna calitate si utilizeaza tehnologia heat pipe. Functionare ecienta pe tot parcursul anului. Gama de produse include sisteme compacte cu circulatie naturala, sisteme complete cu boiler solar, statie de pompare, automatizari si accesorii necesare realizarii unei instalatii solare complete.
Grup de pompare pentru instalatii solare

Grup de pompare solar ErPReady

Statie de pompare pentru instalatii solare, de inalta eficienta, echipata cu pompa WILO tip Yonos Para, cu turatie variabila. GPS tip PWM este utilizata pentru circulatia fluidului solar in instalatii pentru preparare apa calda menajera si aport la incalzire, asigurand cel mai mic consum de energie electrica. Grupul de pompare SUNEX, GPS tip PWM gestioneaza automat viteza de curgere si debitul instalatiei solare, in functie de temperatura, astfel instalatia solara va functiona la un randament maxim.

PROSPECTE POMPE DE CALDURA PENTRU INCALZIREA APEI DIN PISCINA

Pompe incalzire piscina Phnix

Pompa de caldura aer-apa, de constructie monobloc, inclusiv schimbator decaldura si automatizare.Pompele sunt echipate cu compresoare Copeland Scroll cu tehnologie EVI(Enhanced Vapour Injection), tehnologie ce mareste COP cu 15% si capacitateade incalzire cu 20%.Prin adoptarea schimbatoarelor in placi de eficienta inalta, consumul deenergie poate fi redus.Schimbator de caldura in placi din inox, inclusiv pompa de circulatie incorporate.Fluxostat incorporat pentru protectie la lipsa apa.

PROSPECTE POMPE DE CALDURA AER-APA

Pompe de caldura aer-apa Phnix

Pompa de caldura aer-apa, de constructie monobloc, inclusiv schimbator decaldura si automatizare.Pompele sunt echipate cu compresoare Copeland Scroll cu tehnologie EVI(Enhanced Vapour Injection), tehnologie ce mareste COP cu 15% si capacitateade incalzire cu 20%.Prin adoptarea schimbatoarelor in placi de eficienta inalta, consumul deenergie poate fi redus.Schimbator de caldura in placi din inox, inclusiv pompa de circulatie incorporate.Fluxostat incorporat pentru protectie la lipsa apa.
Minichillere inverter Midea

Pompe de caldura aer-apa minichillere

Minichiller MideaAgttherm, tip inverter. Pompa de caldura aer-apa, de constructie monobloc, inclusiv schimbator de caldura si automatizare. Minichillerele Midea Agttherm sunt echipate cu compresoare Mitsubishi, Sanyo sau GMCC, infunctie de model. Compresor dublu rotativ DC-inverter cu tehnologie inverter driven, ce permite adaptarea capacitatilor de racire si incalzire la conditiile necesare de funcÅĢionare. Prin adoptarea schimbatoarelor in placi de eficienta inalta, consumul de energie poate fi redus. Schimbator de caldura in placi din inox, inclusiv pompa de circulatie incorporate. ...
Ventiloconvectoare de podea

Ventiloconvectoare Midea

Ventiloconvectoare de pardoseala Midea-Agttherm tip MKF, NEWAPPEARANCE. Termostat pentru controlul temperaturii, incastrabil in carcasa ventiloconvectorului. Set suport picioare pentru fixare pe pardoseala.

PROSPECTE POMPE DE CALDURA PENTRU INCALZIREA APEI MENAJERE

Pompe de caldura Combo 190

Pompe de caldura acm Combo 190

Pompe de caldura aer-apa Midea Combo 190, pentru preparare apa calda, cu boiler de 190 litri. Tehnologia regenerabila avansata a pompelor de caldura Midea va ajuta sa reduceti costurile energiei electrice cu pana la 65%, avand la dispozitie apa calda pe tot parcursul zilei, indiferent de anotimp. Pompele de caldura transfera eficient energia termica din aerul inconjurator, astfel nu se bazeaza pe soare sau alti combustibili fosili pentru a furniza o sursa de energie constanta. Ca solutie independenta de preparare a apei calde, pompele de caldura ACM produc mai multa energie decat cea consumata,...
Pompa de caldura acm Combo 300

Pompa de caldura acm Combo 300

Pompe de caldura aer-apa Midea Combo 300, pentru preparare apa calda, cu boiler de 300 litri. Tehnologia regenerabila avansata a pompelor de caldura Midea va ajuta sa reduceti costurile energiei electrice cu pana la 65%, avand la dispozitie apa calda pe tot parcursul zilei, indiferent de anotimp. Pompele de caldura transfera eficient energia termica din aerul inconjurator, astfel nu se bazeaza pe soare sau alti combustibili fosili pentru a furniza o sursa de energie constanta. Ca solutie independenta de preparare a apei calde, pompele de caldura ACM produc mai multa energie decat cea consumata,...

PROSPECTE POMPE DE CALDURA SOL-APA / APA-APA

Pmpe de caldura geotermale Oilon

Pompe de caldura geotermale Oilon

Pompe de caldura geotermale Oilon, fabricate in Finlanda. Pompele de caldura Oilon pot si instalate in variantele sol-apa si apa-apa. Tehnologia moderna si componentele de calitate ale pompelor de caldura Oilon asigura fiabilitate si exploatare usoara. Pompele de caldura Oilon Geopro sunt livrate gata de utilizare, avand cablurile si senzorii sunt conectati in automatizare, montajul fiind simplu si rapid.

GRUPURI DE POMPARE PENTAX

Grupuri de pompare

Grupuri de pompare pentru aplicatii rezidentiale si industriale

Grupuri de pompare Pentax, pentru ridicarea presiunii in instalatii de alimentare cu apa rezidentiale si industriale.

DESPRE NOI

Responsibilitatea de mediu incepe cu noi.

CUM NE POTI CONTACTA

© Copyright AGENT TRADE SRL 2015 2024. Toate drepturile rezervate.